RoboHelp--topic property symbols disappearing

Subject: RoboHelp--topic property symbols disappearing
From: "White, Leigh" <LeighW2 -at- medcmp -dot- com>
To: "'TECHWR-L'" <techwr-l -at- lists -dot- raycomm -dot- com>
Date: Fri, 17 Mar 2000 09:41:36 -0500

I'm working with RoboHelp 5 on an existing Help project. I've noticed that
on the existing topics, the symbols (such as @, !, #, etc.) are the same
size as the topic title text. However, when I add a new topic, the symbols
are very small. When I make any change to the existing topics with the large
symbols, the entire topic title disappears, leaving just the text. I can
successfully make changes to the new topics with the small symbols.

In addition, the Topic Properties window does not appear when I right-click
on an existing topic, although it does for new topics.

I can't find anything about this on the Blue Sky site or in the Techwr-l
archives. I suspect it is a template snafu, but I don't know how to solve
it. Any suggestions?

Please respond off-list. I will post solutions.

Thanks,

Leigh W. White
Vision Technical Writer
Medic Computer Systems, Inc.
leighw2 -at- medcmp -dot- com


Views expressed by the author do not necessarily represent those of Medic
Computer Systems, Inc., management and Board of Directors.




Previous by Author: RE: Framemaker vs. Pagemaker
Next by Author: RE: RoboHelp--topic property symbols disappearing
Previous by Thread: Re: Salary Survey Reality
Next by Thread: RE: RoboHelp--topic property symbols disappearing


What this post helpful? Share it with friends and colleagues:

Sponsored Ads


Sponsored Ads