Re: RoboHelp issue

Subject: Re: RoboHelp issue
From: "Sharon Burton-Hardin" <sharonburton -at- earthlink -dot- net>
To: <Christopher.Phipps/IQFS -at- iqfinancial -dot- com>, "TECHWR-L" <techwr-l -at- lists -dot- raycomm -dot- com>
Date: Mon, 31 Jul 2000 17:41:48 -0700

Check to see if there is a macro that closes that window when the topic is
opened. In the RH file, look to see if there is a ! in the footnote codes.
If there is, look to see what it does. Look in the RH help for what this
stuff all means and how to change it.

sharon

Sharon Burton-Hardin
Anthrobytes Consulting
909-369-8590
www.anthrobytes.com
Vice-president, Programs of the Inland Empire chapter of the STC
www.iestc.org

----- Original Message -----
From: <Christopher.Phipps/IQFS -at- iqfinancial -dot- com>
To: "TECHWR-L" <techwr-l -at- lists -dot- raycomm -dot- com>
Sent: Monday, 31 July, 2000 1:22 PM
Subject: RoboHelp issue


|
|
| Basically, the problem happens when you are using the Index or Search
| features of the compiled Help files. When you click on certain words in
the
| Index/Search frame, the Help file closes altogether. I have suspicions
that
| the pop-ups haven't been executed properly, but I'm not sure. Does any of
| this sound familiar?
|






Previous by Author: Re: naming conventions for images
Next by Author: Re: Page Layout
Previous by Thread: RoboHelp issue
Next by Thread: not technical enough--academic programs division


What this post helpful? Share it with friends and colleagues:

Sponsored Ads


Sponsored Ads