Re: Markers have disappeared in Frame

Subject: Re: Markers have disappeared in Frame
From: Decker F Wong-Godfrey <dfgodfrey -at- milmanco -dot- com>
To: "TECHWR-L" <techwr-l -at- lists -dot- raycomm -dot- com>
Date: Tue, 05 Feb 2002 11:33:26 -0800


>> Unfortunately, my markers are not being displayed even if I have selected View > Text Symbols.


You didn't mention the other "gotcha" spot, so...

1. From the View menu, click the Options command.
2. Under the Display: section, there is a check-box for Text Symbols.

This is a document based selection.

Decker Wong-Godfrey
Milmanco Corporation
--Excellence in Technical Communication Since 1945--
(206)575-3808


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Did you know you can get RoboHelp certified?
To learn how, visit http://www.ehelp.com/techwr. Be sure to also check out
our special pricing offers and promotions for RoboHelp 2002.

---
You are currently subscribed to techwr-l as: archive -at- raycomm -dot- com
To unsubscribe send a blank email to leave-techwr-l-obscured -at- lists -dot- raycomm -dot- com
Send administrative questions to ejray -at- raycomm -dot- com -dot- Visit http://www.raycomm.com/techwhirl/ for more resources and info.



Previous by Author: New TECHWR-L Poll Question
Next by Author: Re: Upgrade from 98 to XP (and "network slang")
Previous by Thread: RE: Markers have disappeared in Frame
Next by Thread: Re: Markers have disappeared in Frame


What this post helpful? Share it with friends and colleagues:

Sponsored Ads


Sponsored Ads