browser conundrum - creating live links in Webmail ?

Subject: browser conundrum - creating live links in Webmail ?
From: "Monique Semp" <monique -dot- semp -at- earthlink -dot- net>
To: "TechWR-L" <techwr-l -at- lists -dot- techwr-l -dot- com>
Date: Thu, 10 Sep 2015 15:19:33 -0700

Hello, TechWR-L-ers,

Iâve got a very strange situation with my Webmail. (No, I donât need to use it often, but sometimes I do.) If I use Chrome to write a message (in Earthlink webmail), the URLs do not end up with their expected live hyperlinks. But if use IE to write a message, from that same Earthlink webmail account, the URLs are correctly hyperlinked.

Does anyone have any idea what browser settings in Chrome might be affecting this?

Thanks much,
-Monique
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Learn more about Adobe Technical Communication Suite (2015 Release) | http://bit.ly/1FR7zNW

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

You are currently subscribed to TECHWR-L as archive -at- web -dot- techwr-l -dot- com -dot-

To unsubscribe send a blank email to
techwr-l-leave -at- lists -dot- techwr-l -dot- com


Send administrative questions to admin -at- techwr-l -dot- com -dot- Visit
http://www.techwhirl.com/email-discussion-groups/ for more resources and info.

Looking for articles on Technical Communications? Head over to our online magazine at http://techwhirl.com

Looking for the archived Techwr-l email discussions? Search our public email archives @ http://techwr-l.com/archives


Follow-Ups:

Previous by Author: Re: Writing for the company blog
Next by Author: Re: browser conundrum - creating live links in Webmail ?
Previous by Thread: RE: Metrics used to evaluate Technical Writing/Publications
Next by Thread: RE: browser conundrum - creating live links in Webmail ?


What this post helpful? Share it with friends and colleagues:

Sponsored Ads


Sponsored Ads